Parlamentná tlač 25 Vytlačiť stránku / Print page

Číslo 25
Typ Návrh zákona
Dátum doručenia 28. 7. 2006
Názov Vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 491/2001 Z. z. o organizovaní trhu s vybranými poľnohospodárskymi výrobkami v znení neskorších predpisov
Poznámka
Dokumenty Úvodná strana (Úvodná strana) Úvodná strana (7 KB)
Návrh zákona (Návrh zákona) Návrh zákona (17 KB)
Dôvodová správa (Dôvodová správa) Dôvodová správa (18 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o klasifikácii jatočného hovädzieho dobytka, jatočných tiel oviec, odbornej príprave a o osvedčení o odbornej spôsobilosti (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o klasifikácii jatočného hovädzieho dobytka, jatočných tiel oviec, odbornej príprave a o osvedčení o odbornej spôsobilosti (17 KB)
Odôvodnenie vyhlášky (Iný typ dokumentu) Odôvodnenie vyhlášky (15 KB)
Predkladacia správa vyhlášky (Predkladacia správa) Predkladacia správa vyhlášky (9 KB)
Príloha č. 1 - Protokol o klasifikácii jatočne upravených tiel hovädzieho dobytka (Príloha) Príloha č. 1 - Protokol o klasifikácii jatočne upravených tiel hovädzieho dobytka (11 KB)
Príloha č. 2 - Triedy kvality a ich znaky, tabuľka č. 1 a 2 (Príloha) Príloha č. 2 - Triedy kvality a ich znaky, tabuľka č. 1 a 2 (11 KB)
Príloha č. 3 - Triedy kvality a ich znaky, tabuľka č. 5 a 6 (Príloha) Príloha č. 3 - Triedy kvality a ich znaky, tabuľka č. 5 a 6 (10 KB)
Príloha č. 4 - Vzor pečiatky (Príloha) Príloha č. 4 - Vzor pečiatky (162 KB)
Príloha č. 5 - Protokol o klasifikácii jatočných tiel oviec (Príloha) Príloha č. 5 - Protokol o klasifikácii jatočných tiel oviec (10 KB)
Príloha č. 6 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočného hovädzieho dobytka (Príloha) Príloha č. 6 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočného hovädzieho dobytka (9 KB)
Príloha č. 7 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočných oviec (Príloha) Príloha č. 7 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočných oviec (9 KB)
Príloha č. 8 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočného hovädzieho dobytka (Príloha) Príloha č. 8 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočného hovädzieho dobytka (28 KB)
Príloha č. 9 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočných oviec (Príloha) Príloha č. 9 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočných oviec (27 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o klasifikácii jatočných ošípaných a o odbornej príprave a osvedčení o odbornej spôsobilosti (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o klasifikácii jatočných ošípaných a o odbornej príprave a osvedčení o odbornej spôsobilosti (13 KB)
Príloha č. 1 - Triedy kvality (Príloha) Príloha č. 1 - Triedy kvality (10 KB)
Príloha č. 2 - Určenie podielu svaloviny jatočne opracovaného tela jatočných ošípaných (Príloha) Príloha č. 2 - Určenie podielu svaloviny jatočne opracovaného tela jatočných ošípaných (42 KB)
Príloha č. 3 - Vzor pečiatky (Príloha) Príloha č. 3 - Vzor pečiatky (85 KB)
Príloha č. 4 - Protokol o klasifikácii jatočne opracovaných tiel ošípaných (Príloha) Príloha č. 4 - Protokol o klasifikácii jatočne opracovaných tiel ošípaných (11 KB)
Príloha č. 5 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočných ošípaných (Príloha) Príloha č. 5 - Prihláška na odbornú prípravu klasifikátorov jatočných ošípaných (9 KB)
Príloha č. 6 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočných ošípaných (Príloha) Príloha č. 6 - Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na klasifikáciu jatočných ošípaných (11 KB)

Deň v parlamente

<- ->
Kliknutím na kalendár získate zoznam legislatívnych parlamentných tlačí doručených do parlamentu v daný deň.