Parlamentná tlač 89 Vytlačiť stránku / Print page

Číslo 89
Typ Návrh zákona
Dátum doručenia 29. 9. 2006
Názov Vládny návrh zákona o veterinárnej starostlivosti
Poznámka
Dokumenty Úvodná strana (Úvodná strana) Úvodná strana (10 KB)
Návrh zákona (Návrh zákona) Návrh zákona (112 KB)
Dôvodová správa (Dôvodová správa) Dôvodová správa (41 KB)
Tabuľka zhody (Tabuľka zhody) Tabuľka zhody (56 KB)
Príloha č. 1 - Choroby, na ktoré sa vzťahuje úhrada škôd a nákladov (Príloha) Príloha č. 1 - Choroby, na ktoré sa vzťahuje úhrada škôd a nákladov (9 KB)
Príloha č. 2 - Sídla regionálnych veterinárnych a potravinových správ a ich územné obvody (Príloha) Príloha č. 2 - Sídla regionálnych veterinárnych a potravinových správ a ich územné obvody (13 KB)
Príloha č. 3 - Choroby, ktoré podliehajú hláseniu (Príloha) Príloha č. 3 - Choroby, ktoré podliehajú hláseniu (9 KB)
Príloha č. 4 - Choroby, ktoré podliehajú  hláseniu, prevencii a kontrole pri obchodoch (Príloha) Príloha č. 4 - Choroby, ktoré podliehajú hláseniu, prevencii a kontrole pri obchodoch (12 KB)
Príloha č. 5 - Choroby, ktoré podliehajú hláseniu, a ktoré môžu byť zaradené do národného programu eradikácie (Príloha) Príloha č. 5 - Choroby, ktoré podliehajú hláseniu, a ktoré môžu byť zaradené do národného programu eradikácie (10 KB)
Príloha č. 6 - Študijný plán veterinárnych lekárov (Príloha) Príloha č. 6 - Študijný plán veterinárnych lekárov (13 KB)
Príloha č. 7 - Názvy diplomov, certifikátov a iných dokladov o formálnych kvalifikáciách vo veterinárnom lekárstve (Príloha) Príloha č. 7 - Názvy diplomov, certifikátov a iných dokladov o formálnych kvalifikáciách vo veterinárnom lekárstve (15 KB)
Príloha č. 8 - Zoznam preberaných právnych aktov ES a  EÚ (Príloha) Príloha č. 8 - Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ (9 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii spoločenských zvierat (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii spoločenských zvierat (17 KB)
Odôvodnenie vyhlášky (Iný typ dokumentu) Odôvodnenie vyhlášky (13 KB)
Predkladacia správa vyhlášky (Predkladacia správa) Predkladacia správa vyhlášky (7 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o náhrade nákladov a škôd súvisiacich s likvidáciou chorôb hospodárskych zvierat (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o náhrade nákladov a škôd súvisiacich s likvidáciou chorôb hospodárskych zvierat (13 KB)
Príloha č. 1 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - ošípané (Príloha) Príloha č. 1 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - ošípané (9 KB)
Príloha č. 2 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - hovädzí dobytok (Príloha) Príloha č. 2 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - hovädzí dobytok (9 KB)
Príloha č. 3 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - ovce (Príloha) Príloha č. 3 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - ovce (9 KB)
Príloha č. 4 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - kozy (Príloha) Príloha č. 4 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - kozy (9 KB)
Príloha č. 5 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - hydina (Príloha) Príloha č. 5 - Prehľad o nariadenej likvidácii zvierat - hydina (9 KB)
Príloha č. 6 - Prehľad o nariadenej likvidácii vajec (Príloha) Príloha č. 6 - Prehľad o nariadenej likvidácii vajec (9 KB)
Príloha č. 7 - Požiadavka na úhradu nákladov - sumarizácia podľa jednotlivých položiek (Príloha) Príloha č. 7 - Požiadavka na úhradu nákladov - sumarizácia podľa jednotlivých položiek (9 KB)
Príloha č. 8 - Špecifikácia nákladov uvedených v žiadosti a posúdenie oprávnenosti čerpania nákladov príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (Príloha) Príloha č. 8 - Špecifikácia nákladov uvedených v žiadosti a posúdenie oprávnenosti čerpania nákladov príslušnou Regionálnou veterinárnou a potravinovou správou (10 KB)
Príloha č. 9 - Prehľad o nariadenej likvidácii včelstiev (Príloha) Príloha č. 9 - Prehľad o nariadenej likvidácii včelstiev (10 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o ochrane spoločenských zvierat a požiadavky na chovné zariadenia, karanténne stanice a útulky pre zvieratá (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o ochrane spoločenských zvierat a požiadavky na chovné zariadenia, karanténne stanice a útulky pre zvieratá (35 KB)
Príloha č. 1 - Minimálne požiadavky na  voľnú plochu koterca pre psa (Príloha) Príloha č. 1 - Minimálne požiadavky na voľnú plochu koterca pre psa (9 KB)
Príloha č. 2 - Minimálne požiadavky na priestor chovného zariadenia pre mačku a fretku (Príloha) Príloha č. 2 - Minimálne požiadavky na priestor chovného zariadenia pre mačku a fretku (9 KB)
Príloha č. 3 - Minimálne požiadavky na priestor chovného zariadenia pre hlodavca (Príloha) Príloha č. 3 - Minimálne požiadavky na priestor chovného zariadenia pre hlodavca (10 KB)
Príloha č. 4 - Minimálne požiadavky na priestor klietky pre vtáka (Príloha) Príloha č. 4 - Minimálne požiadavky na priestor klietky pre vtáka (9 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii ošípaných (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii ošípaných (22 KB)
Predkladacia správa vyhlášky (Predkladacia správa) Predkladacia správa vyhlášky (7 KB)
Príloha č. 1 - Spôsob tetovania a spôsob zakladania plastovej ušnej značky (Príloha) Príloha č. 1 - Spôsob tetovania a spôsob zakladania plastovej ušnej značky (28 KB)
Príloha č. 2 - Plastová ušná značka hranatého tvaru používaná na označovanie ošípaných (Príloha) Príloha č. 2 - Plastová ušná značka hranatého tvaru používaná na označovanie ošípaných (36 KB)
Príloha č. 3 - Registrácia chovu (farmy) (Príloha) Príloha č. 3 - Registrácia chovu (farmy) (21 KB)
Príloha č. 4 - Register ošípaných v chove (na farme) (Príloha) Príloha č. 4 - Register ošípaných v chove (na farme) (12 KB)
Príloha č. 5 (Príloha) Príloha č. 5 (17 KB)
Príloha č. 6 - Číselníky kódov (Príloha) Príloha č. 6 - Číselníky kódov (11 KB)
Príloha č. 7 - Doklad o premiestnení ošípaných (Príloha) Príloha č. 7 - Doklad o premiestnení ošípaných (20 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o organizácii, spôsobe a formách postgraduálneho  vzdelávania veterinárnych lekárov, ktorí vykonávajú štátne veterinárne činnosti ... (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o organizácii, spôsobe a formách postgraduálneho vzdelávania veterinárnych lekárov, ktorí vykonávajú štátne veterinárne činnosti ... (22 KB)
Príloha č. 1 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania úradného veterinárneho lekára (Príloha) Príloha č. 1 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania úradného veterinárneho lekára (7 KB)
Príloha č. 2 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania úradného veterinárneho asistenta (Príloha) Príloha č. 2 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania úradného veterinárneho asistenta (7 KB)
Príloha č. 3 - Osvedčenie o absolvovaní odbornej akreditačnej skúšky (Príloha) Príloha č. 3 - Osvedčenie o absolvovaní odbornej akreditačnej skúšky (7 KB)
Príloha č. 4 - Diplom o atestácii prvého stupňa (Príloha) Príloha č. 4 - Diplom o atestácii prvého stupňa (7 KB)
Príloha č. 5 - Diplom o atestácii druhého stupňa (Príloha) Príloha č. 5 - Diplom o atestácii druhého stupňa (7 KB)
Príloha č. 6 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania zamestnanca úradného veterinárneho laboratória (Príloha) Príloha č. 6 - Osvedčenie o absolvovaní celoživotného vzdelávania zamestnanca úradného veterinárneho laboratória (7 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o ochrane voľne žijúcich  zvierat a požiadavky na ustajnenie voľne žijúcich  zvierat (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o ochrane voľne žijúcich zvierat a požiadavky na ustajnenie voľne žijúcich zvierat (26 KB)
Príloha (Príloha) Príloha (101 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii hovädzieho dobytka (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii hovädzieho dobytka (18 KB)
Príloha č. 1 - Ušná značka (Príloha) Príloha č. 1 - Ušná značka (14 KB)
Príloha č. 2 - Registrácia chovu (farmy) (Príloha) Príloha č. 2 - Registrácia chovu (farmy) (20 KB)
Príloha č. 3 - Individulány register hovädzieho dobytka v chove (Príloha) Príloha č. 3 - Individulány register hovädzieho dobytka v chove (21 KB)
Príloha č. 4 (Príloha) Príloha č. 4 (24 KB)
Príloha č. 5 - Doklad o premiestnení hovädzieho dobytka (Príloha) Príloha č. 5 - Doklad o premiestnení hovädzieho dobytka (23 KB)
Príloha č. 6 - Sprievodný doklad zvieraťa - pas (Príloha) Príloha č. 6 - Sprievodný doklad zvieraťa - pas (18 KB)
Príloha č. 7 - Sprievodný doklad teľaťa do veku 28 dní (Príloha) Príloha č. 7 - Sprievodný doklad teľaťa do veku 28 dní (12 KB)
Príloha č. 8 - Kódy chovov (Príloha) Príloha č. 8 - Kódy chovov (8 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii oviec a kôz (Návrh vyhlášky) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o identifikácii a registrácii oviec a kôz (19 KB)
Príloha č. 1 - Vzory ušných značiek (Príloha) Príloha č. 1 - Vzory ušných značiek (49 KB)
Príloha č. 2 (Príloha) Príloha č. 2 (25 KB)
Príloha č. 3 - Registrácia farmy (Príloha) Príloha č. 3 - Registrácia farmy (16 KB)
Príloha č. 4 - Doklad o premiestnení oviec a kôz (Príloha) Príloha č. 4 - Doklad o premiestnení oviec a kôz (23 KB)
Príloha č. 5A (Príloha) Príloha č. 5A (23 KB)
Príloha č. 5B - Číselník kódov udalostí (Príloha) Príloha č. 5B - Číselník kódov udalostí (12 KB)

Deň v parlamente

<- ->
Kliknutím na kalendár získate zoznam legislatívnych parlamentných tlačí doručených do parlamentu v daný deň.