Parlamentná tlač 733 Vytlačiť stránku / Print page

Číslo 733
Typ Návrh zákona
Dátum doručenia 21. 8. 2008
Názov Vládny návrh zákona o peňažných príspevkoch na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Poznámka
Dokumenty Úvodná strana (Úvodná strana) Úvodná strana (95 KB)
Návrh zákona (Návrh zákona) Návrh zákona (152 KB)
Doložka vplyvov (Doložka vplyvov) Doložka vplyvov (24 KB)
Príloha č. 1 - Lekársky nález na účely  konania vo veciach kompenzácie, preukazu a  parkovacieho preukazu (Príloha) Príloha č. 1 - Lekársky nález na účely konania vo veciach kompenzácie, preukazu a parkovacieho preukazu (12 KB)
Príloha č. 2 - Lekársky posudok (Príloha) Príloha č. 2 - Lekársky posudok (13 KB)
Príloha č. 3 - Miera funkčnej poruchy a stupeň zdravotného postihnutia jednotlivých systémov (Príloha) Príloha č. 3 - Miera funkčnej poruchy a stupeň zdravotného postihnutia jednotlivých systémov (90 KB)
Príloha č. 4 - Zoznam činností na účely určenia rozsahu potrebnej osobnej asistencie (Príloha) Príloha č. 4 - Zoznam činností na účely určenia rozsahu potrebnej osobnej asistencie (12 KB)
Príloha č. 5 - Skupiny chorôb a porúch na účely poskytovania peňažného príspevku na kompenzáciu zvýšených výdavkov na diétne stravovanie (Príloha) Príloha č. 5 - Skupiny chorôb a porúch na účely poskytovania peňažného príspevku na kompenzáciu zvýšených výdavkov na diétne stravovanie (9 KB)
Príloha č. 6 - Zoznam zdravotných postihnutí na účely poskytovania peňažného príspevku na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich s hygienou (Príloha) Príloha č. 6 - Zoznam zdravotných postihnutí na účely poskytovania peňažného príspevku na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich s hygienou (10 KB)
Príloha č. 7 - Zoznam chronických stavov, pri ktorých dochádza k nadmernému opotrebovaniu šatstva, bielizne, obuvi a bytového zariadenia v dôsledku ťažkých porúch mobility bez používania technicky náročných pomôcok a zoznam technicky náročných pomôco (Príloha) Príloha č. 7 - Zoznam chronických stavov, pri ktorých dochádza k nadmernému opotrebovaniu šatstva, bielizne, obuvi a bytového zariadenia v dôsledku ťažkých porúch mobility bez používania technicky náročných pomôcok a zoznam technicky náročných pomôco (9 KB)
Príloha č. 8 - Vzor preukazu fyzickej osoby s ťažkým zdravotným postihnutím (Príloha) Príloha č. 8 - Vzor preukazu fyzickej osoby s ťažkým zdravotným postihnutím (13 KB)
Príloha č. 9 - Vzor parkovacieho preukazu pre fyzickú osobu so zdravotným postihnutím (Príloha) Príloha č. 9 - Vzor parkovacieho preukazu pre fyzickú osobu so zdravotným postihnutím (150 KB)
Príloha č. 10 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu pomôcky, peňažného príspevku na výcvik používania pomôcky, peňažného príspevku na úpravu pomôcky, peňažného príspevku na kúpu zdvíhacieho zariadenia, peňažného príspevku na úpra (Príloha) Príloha č. 10 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu pomôcky, peňažného príspevku na výcvik používania pomôcky, peňažného príspevku na úpravu pomôcky, peňažného príspevku na kúpu zdvíhacieho zariadenia, peňažného príspevku na úpra (9 KB)
Príloha č. 11 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu pomôcky, ktorou je pes so špeciálnym výcvikom (Príloha) Príloha č. 11 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu pomôcky, ktorou je pes so špeciálnym výcvikom (9 KB)
Príloha č. 12 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na opravu pomôcky (Príloha) Príloha č. 12 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na opravu pomôcky (9 KB)
Príloha č. 13 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu osobného motorového vozidla a na kúpu osobného motorového vozidla s automatickou prevodovkou (Príloha) Príloha č. 13 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na kúpu osobného motorového vozidla a na kúpu osobného motorového vozidla s automatickou prevodovkou (9 KB)
Príloha č. 14 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na prepravu (Príloha) Príloha č. 14 - Skutočnosti na určenie výšky peňažného príspevku na prepravu (9 KB)
Príloha č. 15 - Vyhlásenie o majetku fyzickej osoby, ktorá žiada o peňažný príspevok na kompenzáciu alebo fyzickej osoby s ťažkým zdravotným postihnutím na účely poskytovania peňažných príspevkov na kompenzáciu (Príloha) Príloha č. 15 - Vyhlásenie o majetku fyzickej osoby, ktorá žiada o peňažný príspevok na kompenzáciu alebo fyzickej osoby s ťažkým zdravotným postihnutím na účely poskytovania peňažných príspevkov na kompenzáciu (11 KB)
Príloha č. 16 - Výkaz o odpracovaných hodinách osobnej asistencie (Príloha) Príloha č. 16 - Výkaz o odpracovaných hodinách osobnej asistencie (15 KB)
Príloha č. 17 - Potvrdenie o vyplatených odmenách osobnému asistentovi (Príloha) Príloha č. 17 - Potvrdenie o vyplatených odmenách osobnému asistentovi (8 KB)

Deň v parlamente

<- ->
Kliknutím na kalendár získate zoznam legislatívnych parlamentných tlačí doručených do parlamentu v daný deň.