Parlamentná tlač 1215

Číslo 1215
Typ Návrh zákona
Dátum doručenia 30. 9. 2022
Názov Vládny návrh zákona o preverovaní zahraničných investícií a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Poznámka
Dokumenty Úvodná strana (Úvodná strana) Úvodná strana (13 KB)
Návrh zákona (Návrh zákona) Návrh zákona (320 KB)
Dôvodová správa (Dôvodová správa) Dôvodová správa (213 KB)
Doložka vplyvov (Doložka vplyvov) Doložka vplyvov (43 KB)
Doložka zlučiteľnosti (Doložka zlučiteľnosti) Doložka zlučiteľnosti (19 KB)
Analýza vplyvov na rozpočet verejnej správy, na zamestnanosť vo verejnej správe a financovanie návrhu (Iný typ dokumentu) Analýza vplyvov na rozpočet verejnej správy, na zamestnanosť vo verejnej správe a financovanie návrhu (82 KB)
Analýza vplyvov na podnikateľské prostredie (Iný typ dokumentu) Analýza vplyvov na podnikateľské prostredie (26 KB)
Správa o účasti verejnosti na tvorbe právneho predpisu (Iný typ dokumentu) Správa o účasti verejnosti na tvorbe právneho predpisu (14 KB)
Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovuje formulár žiadosti o preverenie zahraničnej investície, formulár na preverenie zahraničnej investície, formulár žiadosti o zmenu rozhodnutia o podmienečnom povolení zahraničnej investície, formulár správy o uskutoč (Iný typ dokumentu) Návrh vyhlášky, ktorou sa ustanovuje formulár žiadosti o preverenie zahraničnej investície, formulár na preverenie zahraničnej investície, formulár žiadosti o zmenu rozhodnutia o podmienečnom povolení zahraničnej investície, formulár správy o uskutoč (40 KB)
Príloha č. 1 k vyhláške - Žiadosť o preverenie zahraničnej investície (Iný typ dokumentu) Príloha č. 1 k vyhláške - Žiadosť o preverenie zahraničnej investície (72 KB)
Príloha č. 2 k vyhláške - Formulár na preverenie zahraničnej investície (Iný typ dokumentu) Príloha č. 2 k vyhláške - Formulár na preverenie zahraničnej investície (73 KB)
Príloha č. 3 k vyhláške - Žiadosť o zmenu rozhodnutia o podmienečnom povolení zahraničnej investície (Iný typ dokumentu) Príloha č. 3 k vyhláške - Žiadosť o zmenu rozhodnutia o podmienečnom povolení zahraničnej investície (47 KB)
Príloha č. 4 k vyhláške - Správa o uskutočnení zahraničnej investície (Iný typ dokumentu) Príloha č. 4 k vyhláške - Správa o uskutočnení zahraničnej investície (55 KB)
Príloha č. 5 k vyhláške - Monitorovacia správa (Iný typ dokumentu) Príloha č. 5 k vyhláške - Monitorovacia správa (53 KB)
Návrh nariadenia vlády, ktorým sa ustanovujú kritické zahraničné investície (Iný typ dokumentu) Návrh nariadenia vlády, ktorým sa ustanovujú kritické zahraničné investície (27 KB)
Informatívne konsolidované znenie o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy (Iný typ dokumentu) Informatívne konsolidované znenie o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy (58 KB)
Informatívne konsolidované znenie o kritickej infraštruktúre (Iný typ dokumentu) Informatívne konsolidované znenie o kritickej infraštruktúre (48 KB)
Informatívne konsolidované znenie o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov (Iný typ dokumentu) Informatívne konsolidované znenie o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov (222 KB)