Program schôdze Vytlačiť stránku / Print page

Program 59. schôdze Národnej rady Slovenskej republiky so začiatkom 25. 2. 2022 o 13:30

Zobraziť: body
Stav Číslo ČPT Bod    
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 1. Vystúpenie mimoriadneho a splnomocneného veľvyslanca Ukrajiny v Slovenskej republike J. E. pána Jurija Mušku

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 2. 920 Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Juraja Šeligu, Michala Šipoša, Petra Pčolinského a Anny Zemanovej na prijatie uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky k Vyhláseniu Národnej rady Slovenskej republiky k vojenskej agresii Ruskej federácie proti Ukrajine (tlač 920)
Návrh uvedie poverený člen skupiny poslancov.
Spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 3. 918 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona o niektorých opatreniach v súvislosti so situáciou na Ukrajine (tlač 918).
Návrh vlády odôvodní minister vnútra Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 4. 919 Vládny návrh zákona o niektorých opatreniach v súvislosti so situáciou na Ukrajine (tlač 919) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie minister vnútra Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť. (Bod sa prerokuje po schválení skráteného legislatívneho konania.) (V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrh zákona pod tlačou 919 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 59. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 5. 919 Vládny návrh zákona o niektorých opatreniach v súvislosti so situáciou na Ukrajine (tlač 919) - druhé čítanie.
Vládny návh zákona odôvodní minister vnútra Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť.
Pozmeňovacie návrhy

Deň v parlamente

<- ->
Kalendár zobrazí Informáciu o dennom rokovaní pre daný deň.