Program schôdze Vytlačiť stránku / Print page

Program 11. schôdze Národnej rady Slovenskej republiky so začiatkom 2. 9. 2020 o 13:00

Zobraziť: body
Stav Číslo ČPT Bod    
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 1. Informácia Mandátového a imunitného výboru Národnej rady Slovenskej republiky o uplatňovaní a zániku mandátu poslanca Národnej rady Slovenskej republiky.

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 2. 194 Návrh na zmeny v zložení výborov Národnej rady Slovenskej republiky, overovateľov Národnej rady Slovenskej republiky a stálej delegácie Národnej rady Slovenskej republiky (tlač 194).

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 3. 183 Zákon z 15. júla 2020, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 153/2001 Z. z. o prokuratúre v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony, vrátený prezidentkou Slovenskej republiky na opätovné prerokovanie Národnou radou Slovenskej republiky (tlač 183) - druhé a tretie čítanie.

Spravodajcom bude člen gestorského Ústavnoprávneho výboru Národnej rady Slovenskej republiky.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 4. 184 Zákon z 15. júla 2020, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vrátený prezidentkou Slovenskej republiky na opätovné prerokovanie Národnou radou Slovenskej republiky (tlač 184) - druhé a tretie čítanie.

Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre hospodárske záležitosti.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 5. 185 Zákon z 15. júla 2020, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 176/2015 Z. z. o komisárovi pre deti a komisárovi pre osoby so zdravotným postihnutím a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, vrátený prezidentkou Slovenskej republiky na opätovné prerokovanie Národnou radou Slovenskej republiky (tlač 185) - druhé a tretie čítanie.

Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 6. 231 Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Borisa KOLLÁRA, Juraja ŠELlGU, Gábora GRENDELA, Milana LAURENČÍKA a Petra PELLEGRINIHO na prijatie uznesenia Národnej rady Slovenskej republiky k úmrtiu pána Jozefa Chovanca a zásahu belgických bezpečnostných zložiek na letisku v Charleroi vo februári 2018 (tlač 231).
Návrh uvedie poverený poslanec.
Spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny. (Rozprava o tlačiach č. 231 a č. 211 bude zlúčená.)
Pozmeňovacie návrhy
Prerušené rokovanie o bode programu Prerušené rokovanie o bode programu 7. 211 Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Roberta FICA, Juraja BLANÁRA a Ľuboša BLAHU na prijatie Vyhlásenia Národnej rady Slovenskej republiky k prípadu slovenského občana Jozefa Chovanca, ktorý zomrel po zásahu belgickej polície vo februári 2018 (tlač 211).
Návrh uvedie poverený poslanec.
Spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre ľudské práva a národnostné menšiny. (Rozprava o tlačiach č. 231 a č. 211 bude zlúčená.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 8. 232 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 578/2004 Z. z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňa zákon č. 153/2013 Z. z. o národnom zdravotníckom informačnom systéme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (tlač 232).
Návrh vlády odôvodní minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 9. 233 Vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 578/2004 Z. z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňa zákon č. 153/2013 Z. z. o národnom zdravotníckom informačnom systéme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (tlač 233). - prvé čítanie
Vládny návrh zákona uvedie minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo. (Bod sa prerokuje po schválení skráteného legislatívneho konania.) (V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrh zákona pod tlačou 233 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 11. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 10. 233 Vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 578/2004 Z. z. o poskytovateľoch zdravotnej starostlivosti, zdravotníckych pracovníkoch, stavovských organizáciách v zdravotníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňa zákon č. 153/2013 Z. z. o národnom zdravotníckom informačnom systéme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (tlač 233) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu Hodina otázok a interpelácie poslancov sú súčasťou schôdze Národnej rady Slovenskej republiky podľa § 24 ods. 6 a 7 zákona NR SR č. 350/1996 Z. z. o rokovacom poriadku Národnej rady Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov.

Deň v parlamente

<- ->
Kalendár zobrazí Informáciu o dennom rokovaní pre daný deň.