Program schôdze Vytlačiť stránku / Print page

Program 4. schôdze Národnej rady Slovenskej republiky so začiatkom 1. 4. 2020 o 13:00

Zobraziť: body
Stav Číslo ČPT Bod    
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 1. Návrh na voľbu predsedov výborov Národnej rady Slovenskej republiky (tlač 34) – nová voľba II

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 2. 35 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňajú niektoré zákony (tlač 35).
Návrh vlády odôvodní minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 3. 37 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona o niektorých opatreniach v pôsobnosti Ministerstva vnútra Slovenskej republiky v súvislosti s ochorením COVID-19 (tlač 37).
Návrh vlády odôvodní minister vnútra Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 4. 39 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 (tlač 39).
Návrh vlády odôvodní podpredseda vlády a minister financií Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre financie a rozpočet podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 5. 36 Vládny návrh zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňajú niektoré zákony (tlač 36) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci. (Body 5 až 7 sa prerokujú po schválení skráteného legislatívneho konania. V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrhy zákonov pod tlačami 36, 38 a 40 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 4. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 6. 38 Vládny návrh zákona o niektorých opatreniach v pôsobnosti Ministerstva vnútra Slovenskej republiky v súvislosti s ochorením COVID-19 (tlač 38) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie minister vnútra Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj. (Body 5 až 7 sa prerokujú po schválení skráteného legislatívneho konania. V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrhy zákonov pod tlačami 36, 38 a 40 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 4. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 7. 40 Vládny návrh zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 (tlač 40) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie podpredseda vlády a minister financií Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre financie a rozpočet. (Body 5 až 7 sa prerokujú po schválení skráteného legislatívneho konania. V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrhy zákonov pod tlačami 36, 38 a 40 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 4. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 8. 36 Vládny návrh zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a ktorým sa dopĺňajú niektoré zákony (tlač 36) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci.
Presunutý bod programu Presunutý bod programu 9. 38 Vládny návrh zákona o niektorých opatreniach v pôsobnosti Ministerstva vnútra Slovenskej republiky v súvislosti s ochorením COVID-19 (tlač 38) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní minister vnútra Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre verejnú správu a regionálny rozvoj.
Pozmeňovacie návrhy
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 10. 40 Vládny návrh zákona o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 (tlač 40) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní podpredseda vlády a minister financií Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre financie a rozpočet.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 11. 42 Návrh na voľbu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky za členov výborov Národnej rady Slovenskej republiky (tlač 42).

Presunutý bod programu Presunutý bod programu 12. 41 Návrh na voľbu predsedov výborov Národnej rady Slovenskej republiky – nová voľba III (tlač 41).

Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 13. 43 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 43).
Návrh vlády odôvodní minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 14. 45 Návrh vlády na skrátené legislatívne konanie o vládnom návrhu zákona o mimoriadnych opatreniach v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 v oblasti zdravotníctva a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 45).
Návrh vlády odôvodní minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Informáciu o výsledku prerokovania návrhu vo Výbore Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo podá poverený člen výboru.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 15. 44 Vládny návrh zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 44) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci. (Body 15 a 16 sa prerokujú po schválení skráteného legislatívneho konania. V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrhy zákonov pod tlačami 44 a 46 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 4. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 16. 46 Vládny návrh zákona o mimoriadnych opatreniach v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 v oblasti zdravotníctva a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 46) - prvé čítanie.
Vládny návrh zákona uvedie minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Spravodajcom bude člen navrhnutého gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo. (Body 15 a 16 sa prerokujú po schválení skráteného legislatívneho konania. V prípade, že sa Národná rada Slovenskej republiky uznesie prerokovať návrhy zákonov pod tlačami 44 a 46 v druhom a treťom čítaní, uskutoční sa 2. a 3. čítanie ešte na 4. schôdzi NR SR.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 17. 44 Vládny návrh zákona, ktorým sa dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 44) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní minister práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre sociálne veci.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu 18. 46 Vládny návrh zákona o mimoriadnych opatreniach v súvislosti so šírením nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby COVID-19 v oblasti zdravotníctva a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (tlač 46) - druhé čítanie.
Vládny návrh zákona odôvodní minister zdravotníctva Slovenskej republiky.
Spoločným spravodajcom bude člen gestorského Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre zdravotníctvo.
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu Hodina otázok
(Ak je rokovacím dňom schôdze Národnej rady Slovenskej republiky štvrtok, vždy je na programe Hodina otázok so začiatkom o 14.00 hod.)
Prerokovaný bod programu Prerokovaný bod programu Interpelácie poslancov
(Bod Interpelácie sa prerokuje po Hodine otázok.)

Deň v parlamente

<- ->
Kalendár zobrazí Informáciu o dennom rokovaní pre daný deň.